Μηχάνημα υπερήχων General Electric Voluson 730 Pro 4D

Το μηχάνημα υπερήχων General Electric Voluson 730 Pro, είναι το κορυφαίο μηχάνημα υπερήχων για Γυναικολόγους – Μαιευτήρες. Οι περισσότεροι εμβρυομητρικοί ιατροί το χρησιμοποιούν για την αυχενική διαφάνεια και την εξέταση β’ επιπέδου.

Διαθέτει 4D κοιλιακή κεφαλή για εγκυμοσύνες 3 μηνών και πάνω, που εξασφαλίζει λεπτομερή εικόνα του εμβρύου.

Διαθέτει και 4D κολπική κεφαλή για λεπτομερειακή γυναικολογική εξέταση αλλά και την πολύ πρώιμη ανίχνευση της εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται να πιείτε νερό. Κατάλληλη και για κορίτσια πριν την έναρξη σεξουαλικών επαφών.


Η συσκευή Laser CO2 SmaXEL IDS

Διαθέτουμε το υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser CO2 SmaXEL IDS. Είναι χειρουργικό laser και fractional. Χρησιμοποιείται σε επεμβάσεις τραχήλου (κωνοειδής εκτομή, εξάχνωση τραχήλου), σε εξάχνωση κονδυλωμάτων, σε αναζωογόνηση κόλπου, ραγάδες εγκυμοσύνης, ελιές κλπ. Είμαστε το μόνο γυναικολογικό ιατρείο της Πελοποννήσου με χειρουργικό Laser.


 

Το κολποσκόπιο Olympus OCS-500

Το κολποσκόπιο Olympus OCS-500 θεωρείται το καλύτερο κολποσκόπιο που υπάρχει, με καταπληκτική εικόνα που βοηθάει την σωστή διάγνωση. Η σύνδεση με monitor επιτρέπει στον ασθενή να παρακολουθεί κάθε λεπτομέρεια (αν θέλει). Η ενσωματωμένη camera καταχωρεί φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για το αρχείο του ασθενούς. Η σύνδεσή του με το μηχάνημα Laser επιτρέπει την εκτέλεση εξαιρετικά λεπτών χειρισμών σε μεγάλη μεγέθυνση.

Share to Social Media